Skip to content

Kjøpsbetingelser og informasjon

Her finner du den informasjonen du trenger for å handle på våre nettsider og vite hvordan alt fungerer med hensyn til bestilling, betaling, registrering, levering og angrerett.

OM FIRMAET

Firmaets utsalgs og kontoradresse er: GT Bilprodukter , Tangenveien 7, 7650 – VERDAL.

Telefon 74079911 E-mail: post@gtbilprodukter.com

PERSONALIA

GT Bilprodukter garanterer at alle personlige opplysninger du oppgir kun blir brukt av oss og ikke blir benyttet av tredjemann. I forbindelse med bestillingen kan du også reservere deg mot at vi bruker navn/adresse/e-mail til utsendelse av nyhetsbrev, innbydelser, tilbud, etc.

PRISER

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkl. mva. Frakt kommer i tillegg til prisen. Les mer om dette under avsnittet om frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre prisene når vi ønsker. I hovedsak vil dette gjelde tilbudsvarer.

SKRIVEFEIL OG PRODUKTBESKRIVELSE

Vi tar forbehold for skrivefeil og prisforandringer i vår nettbutikk. Bildene på produktene er for å gi et generelt inntrykk, og er ikke i alle tilfellene 100% lik selve varen, det er alltid produktbeskrivelsen som gjelder. Hvis noe er uklart kan du gjerne kontakte oss.

LEVERING

Etter at vi har mottatt din bestilling vil vi pakke og sende vare(e) i løpet av 1–3 dager. Om noen av varene ikke skulle være på lager, vil vi gi beskjed om dette. Normal forsendelsestid er 2–5 dager til adresser i Norge. Leveranser utenfor Norge må avtales spesifikt.

BETALING – Kort

Betaling med Visa eller MasterCard står valgt som standard betalingsmåte i nettbutikken. Ved kortbetaling reserveres beløpet til oss, men trekkes ikke før varene sendes fra oss. Dette gjør at kunden slipper å betale for varer som evt. ikke er blitt sendt. Ved betaling med kredittkort eller forskuddsbetaling belastes ingen fakturagebyr. Vår betalingsløsning er testet og godkjent av BBS og er dermed en sikker betalingsløsning som BBS garanterer for. Det tilkommer ikke noe ekstra gebyr for denne typen betaling/forsendelse. (Denne betalingsmåten er mulig for alle kunder)

ORDRENS GYLDIGHET

En ordre er gyldig når ordrebekreftelse er mottatt. Ordrebekreftelse gis per e-post. Ved innlegging av en ordre er det implisitt gitt at kunden godtar å følge våre kjøpsbetingelser. En ordre/bestilling er gyldig inntil varen er avbestilt eller vi skriftlig eller pr. e-post kansellerer ordren.

ANGRERETT OG REKLAMASJON

Private som kjøper en vare på internett har 14 dagers angrefrist i henhold til norsk lov. I alle forsendelser fra oss til privatpersoner vil det følge med et angrerettskjema. Varen skal da returneres i ubrukt tilstand, i original emballasje og uskadet. Husk at vi skal kunne selge den returnerte varen din som ny. Transportkostnadene tilfaller kunden ved retur (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). NB! Varer som returneres til oss i postoppkrav eller “mottaker betaler frakt” vil ikke bli hentet. Returen må skje rekommandert eller i registrert postpakke, gjerne Norgespakke. Angreskjema skal alltid fylles ut. Reklamasjonsrett etter kjøpslovens bestemmelser.

UAVHENTEDE LEVERANSER

Uavhentede varer som kommer i retur til oss vil bli oppbevart hos oss i påvente av at kunden tar kontakt. Deretter vil vi avtale med kunden hva vi skal gjøre for at han/hun skal få varen sin. Alle ekstra kostnader ved uavhentede pakker belastes kunden.

Eksterne lenker:

• Forbrukerkjøpsloven

• Kjøpsloven

• Angrerettloven

• Ehandelsloven